Accident rutier în Mamaia: un bărbat a intrat cu mașina într-un pom de pe marginea drumului

Accident rutier în Mamaia. FOTO IPJ Constanța
Accident rutier în Mamaia. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat a fost rănit ușor după ce, în cursul nopții de joi spre vineri, a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului în stațiunea Mamaia.

Potrivit polițiștilor constănțeni, un bărbat de 46 de ani a condus vineri dimineață, în jurul orei 00.22, un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, dinspre Constanța către Năvodari, iar la un moment dat, în dreptul unui hotel, a pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*