Accident rutier grav în Valu lui Traian. O octogenară a fost lovită de o mașină

Victima a primit primul ajutor la locul producerii accidentului. FOTO/Facebook

O octogenară a fost accidentată la ieșirea din localitatea Valu lui Traian spre Constanța. Femeia s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, în zona unde se termină parapetul despărțitor.

Accident rutier a fost înregistrat în dimineața de 28 ianuarie, la ieșire din localitatea Valu lui Traian către Constanța. Potrivit primelor informații, un bărbat în vârstă de 44 de ani a condus un autoturism pe DN 3 unde, în dreptul unei pensiuni, a surprins și accidentat o femeie de 81 de ani, care ar fi traversat prin loc nepermis și fără a se asigura, din stânga conducătorului auto.

Victima a fost găsită în stop cardio respirator de către echipajul medical trimis la fața locului. Aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare și în cele din urmă a fost declarat decesu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*