Accident pe DN 22, între un microbuz în care se aflau șapte persoane și un autoturism. Patru victime au fost duse la spital

Accident rutier. FOTO ISU Constanța

Un accident rutier între un microbuz în care se aflau șapte persoane și un autoturism a avut loc astăzi dimineață pe DN 22, iar patru victime au fost duse la spital.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 23 decembrie, în jurul orei 7.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 22 s-a produs un accident rutier.

“Din primele informații rezultă ca impactul s-ar fi produs între un autoturism și un microbuz în care s-ar fi aflat 7 persoane.

În urma accidentului rutier, acestea ar fi fost ușor rănite.

Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare,  traficul fiind blocat” – IPJ Constanța.

Patru persoane au fost duse la spital.

În această dimineață am fost solicitați să intervenim prin apel unic de urgență la 112 la un accident rutier între un microbuz și un autoturism la intersecția drumului național 22 cu DC 85. La fața locului s-a intervenit cu un echipaj de stingere, un echipaj de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple și două echipaje de prim ajutor medical. La fața locului au fost găsite șapte victime, toate șapte fiind evaluate medicale la fața locului, dintre acestea patru victime au fost transportate la Spitalului Județean Constanța pentru investigații medicale amănunțite, conștiente, cooperante, iar celelalte trei au refuzat transportul”, a declarat Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*