Accident mortal la intersecția dintre bulevardul Aurel Vlaicu și strada Nicolae Filimon din Constanța. Victima, un tânăr de 23 de ani

Mașină de Poliție

Un accident mortal a avut loc astăzi dimineața la intersecția dintre bulevardul Aurel Vlaicu și strada Nicolae Filimon din municipiul Constanța, iar victima este un tânăr de 23 de ani.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 4 februarie, în jurul orei 06.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, în municipiul Constanța,  la intersecția dintre bulevardul Aurel Vlaicu și strada Nicolae Filimon, s-a produs un accident rutier.

“Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat,  de 23 de ani, ar fi condus un autoturism și ar fi întrat in coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu.

În urma accidentului rutier, bărbatul a decedat.

În cauză  a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*