Accident mortal în Cuza Vodă. Victima, o bătrână în vârstă de 90 de ani

Echipajul medical a ajuns la locul accidentului. FOTO CTNews.ro

O bătrână a decedat vineri seara în urma unui accident. Nefericitul eveniment s-a produs în localitatea Cuza Vodă.

Accidentul a avut loc, potrivit polițiștilor, la ora 17.24, când un bărbat, de 48 de ani, a condus o autoutilitară, pe strada Paltinului din Cuza Vodă, dinspre strada Mare către strada Frasinului. În timpul efectuării manevrei de mers înapoi, a surprins și a accidentat mortal o femeie, în vârstă de 90 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă, în spatele autoutilitarei.

Anchetatorii au stabilit că victima este din județul Tulcea, localitatea Ciucurova.

Pe numele conducătorului auto a fost deschis dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*