Accident mortal în apropiere de localitatea Culmea

Echipele de salvare nu au mai putut face nimic pentru șoferul care s-a răsturnat cu mașina. FOTO I.V.

Un grav accident rutier s-a produs duminică seară pe  DJ228, în apropiere de localitatea Culmea. Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. La fața locului au fost trimise echipaje de descarcerare și SMUR. În mașină se afla o singură persoană, șoferul, un bărbat de aproximativ 40 de ani. Acesta era deja decedat la momentul ajungerii echipelor de salvare.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului Rutier Constanța, în urma anchetei urmând a se stabili modul în care s-a produs accidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*