Accident în lanț în intersecția străzilor Eliberării cu Dezrobirii din municipiul Constanța

Accident rutier în lanț în municipiul Constanța. FOTO CTnews.ro

Un accident în care au fost implicate trei autoturisme a fost înregistrat în dimineața de 5 decembrie în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Eliberării cu Dezrobirii .

Potrivit anchetatorilor, în jurul orei 7.00, o femeie în vârstă de 48 de ani, a condus un autoturism pe strada Eliberării, dinspre Registrul Auto Român către strada Dezrobirii. La intersecția prevăzută cu sens giratoriu, din primele cercetări, aceasta nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat, de 44 de ani, pe strada Dezrobirii, dinspre Academia Navală către Pasajul Cumpenei. În urma impactului, bucăți din caroseria celui de-al doilea vehicul au fost aruncate către un al treilea autoturism, care circula din sens opus.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, de 44 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*