FOTO Accident în lanț cu 12 victime între localitățile Topraisar și Amzacea

O clipă de neatenție a fost suficientă pentru un accident în lanț. FOTO IPJ Constanța

12 persoane au fost rănite în urma unui accident rutier în lanț, produs pe DN 38, între localitățile Topraisar și Amzacea.

Din primele informații se pare că este vorba de șase autoturisme implicate în accidentul rutier colectiv. Totul ar fi pornit de la un șofer care a oprit brusc pe marginea drumului pentru a cumpăra pepeni.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, Autospeciala de Transport Victime Multiple, precum și elicopterul SMURD.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, au fost 12 victime, din care doar 7 transportate spital:

  • un copil 2 ani – traumatism cranio – cerebral;
  • un copil 9 ani traumatism cranio – cerebral;
  • o pacienta traumatism membru inferior;
  • pacienta traumatism toracic;
  • un pacient traumatism abdomen și torace;
  • o pacienta traumatism bazin și abdomen;
  • o pacienta traumatism cranio – cerebral
    Toți conștienți.

UPDATE:

„În jurul orei 11:30, un bărbat a condus autoturismul marca Volkswagen Golf pe DN38, dinspre Negru-Vodă către Agigea unde, la km 21 + 200 m, din cauza nepăstrării unei distanțe de siguranţă, a intrat în coliziune cu un autoturism, fiind proiectat într-un autoturism marca Opel Corsa, care se afla în fața sa, cel din urmă reducând viteza.

În acest timp, tot pe DN38, pe acelaşi sens de mers, un bărbat a condus autoturismul marca Nissan și pe fondul nepăstrării distanţei în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul marca BMW (acesta oprise în spatele autoturismului marca Volkswagen Golf <<primul auto>>

În urma impactului, autoturismul marca Nissan a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism marca Skoda, condus regulamentar.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a patru femei, a doi minori, respectiv a unui bărbat“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*