Accident grav lângă Hârșova. Doi copii printre victime

Un echipaj SMURD a fost trimis la locul solicitării. FOTO Catalin Schipor

Un grav accident rutier s-a înregistrat sâmbătă dimineață în apropiere de Hârșova, la ieșirea spre Giurgeni. În urma impactului dintre două mașini, o persoană a rămas încarcerată, iar doi copii au fost răniți.

Într-una din mașinile implicate în accident se afla o singură persoană, șoferul care a rămas încarcerat. În cealaltă mașină, doi copii de  5 și 9 ani au fost răniți. La fața locului au fost trimise echipaje ale SAJ, SMURD și pompierii de la Descarcerare. Până la sosirea echipelor de salvare, șoferul încarcerat a fost scos de către ceilalți participanți la trafic.

Cele trei victime au fost preluate de echipaje medicale și transportate la spital. Potrivit primelor date ale anchetatorilor, se pare că mașina în care se afla doar o singură persoană a virat stânga, moment în care șoferul mașinii în care se aflau copii a intrat în depășire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*