FOTO Accident grav pe strada Baba Novac. Un autoturism s-a răsturnat

Accident rutier pe strada Baba Novac . Matiz răsturnat. FOTO ISU Dobrogea

Din cauza neacordării de prioritate la intersecția străzilor Baba Novac și Frunzelor, două autoturisme, un Matiz și un Logan  au intrat în coleziune. În urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat pe carosabil, iar din rezervor a început să se scurgă combustibil. Șoferul și cei doi pasageri au fost ajutați de către martori să iasă din mașină până la sosirea echipajului de Descarcerare a ISU Dobrogea. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje ale Ambulanței, SMURD și Pompieri. Patru persoane au fost transportate la Spitalul Județean pentru îngrijiri medicale. Polițiștii Serviciului Rutier au demarat cercetările la fața locului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*