FOTO Accident mortal pe DN 22 Constanța – Tulcea la intersecția cu drumul spre Sibioara

Patru persoane rănite într-un accident rutier petrecut în Albești, provocat de un șofer băut. FOTO cu rol ilustrativ

Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier grav produs în jurul orei 11.40 pe DN 22 Constanța – Tulcea, la intersecția cu drumul ce duce spre Sibioara. La fața locului a fost trimis echipajul de descarcerare și SMURD-ul. Din primele informații se pare că este vorba de o persoană rănită, rămasă între resturile contorsionate ale mașinii.

Știre în curs de actualizare

UPDATE:

Accidentul rutier a survenit pe fondul pierderii controlului volanului și pătrunderii pe contrasens, unde a avut loc impactul între două autoturisme. Persoana rănită,  încarcerată,  se afla într-un autoturism Skoda șia fost scos de către echipajul de Descarcerare în stare de semiconștiență și predat echipajelor medicale. A fost preluat de către elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Județean Constanța. Alte 2 persoane, aflate în cel de-al doilea autoturism, un Renault de culoare roșie au fost rănite, una dintre ele refuzând transportul la spital

Potrivit polițiștilor, din primele cercetări la fața locului, șoferul din Skoda,venind dispre Tulcea, a intrat cu viteză într-o curbă periculoasă, aflată la km 277 + 300m, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un alt autoturism care circula din sens opus. Șoferul din prima mașină ema halenă alcoolică, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

UPDATE:

Pacienta din autoturismul Renault, în vârstă de 80 de ani a decedat la Spitalul Județean Constanța. Șoferul vinovat avea o alcoolemie de 1,62 mg/l alcool pur în aerul expirat

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*