Accident grav la ieșire din Ovidiu, în apropiere de Celsy

În urma impactului, mașina a fost grav avariată. FOTO CTnews.ro

Un grav rutier s-a produs duminică după amiază pe DN 2A, în apropiere de Celsy. Două persoane au fost rănite, dintre care una grav.

Accidentul s-a produs în jurul orei 13.40, pe DN 2A, când un bărbat, de 58 de ani care a condus un autoturism în banda nr.2, dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu către Constanța,a pierdut controlul asupra direcției de mers către stânga. A pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, de 36 de ani, care se deplasa în banda nr. 2.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto și a pasagerei stânga spate, în vârstă de 79 ani, din primul auto.

La fața locului au fost trimise  o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD C, unul SAJ C și două SAJ B. Conducătoarea auto a fost extrasă în stare de inconștiență de către pompieri din resturile mașinii și transportată la spital.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*