Accident grav în Medgidia, în zona barăcilor. Un copil a fost grav rănit

Accidentul s-a produs în zona bărăcilor din Medgidia. FOTO SAJ Constanța

Un copil în vârstă de 3 ani din Medgidia a fost preluat în comă de către elicopterul SMURD după ce a fost lovit de o mașină a unei firme de pază. 

Accidentul s-a produs în Medgidia, pe strada Silozului. Din primele informații, un autoturism a accidentat grav un minor de 3 ani, lăsat nesupravegheat, care a traversat prin loc nepermis, fără să se asigure.

Copilul din accident, în vârstă de aproximativ 3 ani, a fost găsit de către echipajele medicale în comă. A fost intubat și preluat de către elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*