Accident de muncă mortal în Dana Zero a Portului Constanța. Doi marinari au căzut în apă, unul și-a pierdut viața

Portul Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Două persoane, marinari pe remorcherul “Galați 6”, au căzut în apă în Portul Constanța. Chiar dacă s-a intervenit imediat cu forțe sporite, una dintre victime a decedat la scurt timp.

Alarma s-a dat în jurul ore 1.30, când doi bărbați angajați pe remorcherul Galați 6 aparținând COREMAR, au căzut de la bord, în apă, în Dana Zero, acolo unde se afla ambarcațiunea. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, doi marinari români, cu vârste de 51, respectiv 64 de ani, au căzut în apă.

La fața locului s-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu 19 pompieri aparținând ISU Dobrogea și trei echipaje medicale ale SMURD Constanța.

Cele două persoane au fost transportate la spital, unde, în jurul orei 4.00, a fost declarat decesul bărbatului de 64 de ani, domiciliat în localitatea Tuzla, județul Constanța.

Polițiștii constănțeni au demarat cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelelor care au condus la producerea accidentului de muncă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*