FOTO VIDEO Acces liber, de 1 iunie, pentru toți copiii, în secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

Delfinii sunt gata de spectacol. FOTO Cătălin SCHIPOR

Toți copiii până la vârsta de 18 ani, dar și studenții, vor avea acces liber, de 1 iunie, la toate secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

„Această minivacanță de 1 iunie vine cu un program prelungit la Acvariu până la ora 20.00, Microrezervația până la ora 18.00, iar reprezentațiile la Delfinariu vor avea o cronologie diferită –  11.00, 14.00 și 17.00, pentru a avea o acoperire mai bună a cererilor cetățenilor”, a declarat directorul complexului, Adrian Bâlbă.

El spune că, odată cu această minivacanță de 1 iunie, debutează și sezonul estival, dar în condiții de siguranță.

„Cu mască, în încăperile de la Delfinariu și Acvariu, fără mască în Microrezervație, dar cu distanțare fizică, pentru a ne asigura că ne protejăm. Cu această ocazie, vă invităm să vedeți ce noutăți avem să vă oferim!”, a precizat Adrian Bâlbă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*