Abonamentele RATC vor fi trimise beneficiarilor prin poștă până la sfârșitul anului, începând cu această lună

Abonamente RATC Constanța

Primăria municipiului Constanța și Serviciul public de asistență socială anunță beneficiarii care au depus cerere până la data de 24 mai 2017 că, începând cu 30 iunie 2017, vor primi câte un plic care conține abonamentul RATC valabil până la sfârșitul anului.

Beneficiarii care nu vor fi găsiți la domiciliu le vor putea ridica de la sediul Serviciului public de asistență socială situat pe strada Unirii nr. 104 (în spatele Căminului pentru Bătrâni) în perioada 13 iulie – 13 august 2017.

Până la primirea abonamentelor vor fi valabile cele din luna iunie.

Vă transmitem anexat modelele de permise/legitimații, astfel:

– permis 1: pensionari și persoane peste 60 de ani fără venit;

– permis 2: persoane peste 70 de ani indiferent de venituri;

– legitimație 1: persoane încadrate în grad de handicap grav, accentuat și asistenții personali;

– legitimație 2: persoane încadrate în grad de handicap mediu și ușor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*