A spart un seif, iar cu banii furați a plecat pe litoral

Anchetat cu cătușe. FOTO Keith Allison
Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

Un individ a furat de la locul de muncă tot ceea ce se afla într-un seif – bani și bijuterii a plecat cu captura spre litoral pentru a-și pierde urma. Numai că oamenii legii i-au luat urma, iar în stația terminus – Constanța a fost așteptat și împresurat.

Suspectul era un bărbat în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza județului Argeș, despre care există suspiciunea că ar fi sustras, dintr-un seif amplasat într-o rulotă parcată pe raza județului Timiș, sumele de 79.781 lei, 6.500 euro, precum și 14 obiecte reprezentând bijuterii în greutate de aproximativ 150 de grame.

Individul era angajat al unui parc de distracții amplasat în localitatea Deta – județul Timiș, iar într-un moment de neatenție al patronilor respectivei locații ar fi sustras sumele de bani și bijuteriile. După comiterea faptei, bărbatul a plecat spre Constanța, folosind mai multe autoturisme de ocazie, ulterior călătorind cu trenul pe relația Brașov – Constanța. Chiar și așa i s-a luat urma, iar în Gara CFR Constanța a avut parte de o surpriză. Era așteptat de polițiștii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, împreună cu lucrători ai I.P.J. Constanța și jandarmi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa.

Bărbatul suspect a coborât pe peron la ora 23.45 și a fost înconjurat imediat de oamenii legii, dar nu a opus rezistență și și-a recunoscut fapta. De altfel, aproape întreaga sumă de bani a fost găsit ascunși în borseta și bagaj personal, fiind în fișicuri.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat și ulterior l-au predat sub escortă colegilor din cadrul S.R.P.T. Timiș care instrumentează dosarul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*