Locuitorii din două cartiere din Mangalia vor rămâne, miercuri, fără apă potabilă. Furnizarea apei va fi sistată și în Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Locuitorii din cartierele Dobrogea și Coloniști din Mangalia vor rămâne, miercuri, fără apă potabilă la robinete, timp de mai multe ore, din cauza unor lucrări efectuate de către RAJA Constanța.

Potrivit RAJA, pentru executarea unor lucrări de reabilitare la nivelul Gospodăriei de apă – Castel Mangalia, furnizarea apei potabile va fi întreruptă în mai multe zone ale orașului miercuri, 27 mai, în intervalul orar 08.00 – 17.00. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierele Dobrogea și Coloniști, precum și cei de la etajele superioare ale blocurilor din orașul Mangalia. Abonații din celelalte zone ale orașului vor avea apă cu presiuni scăzute. Tot în acest interval orar, la nivelul Spitalului Municipal Mangalia se va înregistra presiunea scăzută a apei și lipsa totală a acesteia la etajele superioare.

Totodată, între orele 12.00 și 17.00, se va sista furnizarea apei din rezervorul ce asigură alimentarea cu apă a localităților Limanu, 2 Mai și Vama Veche, dar și a punctului de trecere a frontierei Vama Veche și a Șantierului Naval Damen.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții RAJA Constanța.

Totodată, consumatorii afectați de această lucrare sunt sfătuiți să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*