A fost prins autorul tâlhăriei de la sala de jocuri din Constanța: acesta este un cetățean marocan, capturat chiar când se pregătea să fugă din țară

Atac la o sală de jocuri din Constanța
Atac la o sală de jocuri din Constanța

Polițiștii constănțeni au reușit să-l prindă pe bărbatul care, în urmă cu o lună, a jefuit o sală de jocuri din municipiul Constanța, agresând operatoarea, pe care a strâns-o de gât, fugind apoi cu 4.000 de lei. Acesta este un cetățean marocan, în vârstă de 36 de ani.

„Urmare a sesizării din data de 22 iunie, privind săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie, poliţişti de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au depistat un bărbat, de 36 de ani, cetățean marocan, bănuit de comiterea faptei. Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliţiei Române”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Potrivit polițiștilor constănțeni, marocanul a fost oprit și reținut, luni, în Aeroportul Internațional Henri Coandă din București, după ce fusese dat în consemn la toate punctele de trecere a frontierei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdusă în Arestul IPJ Constanța, iar în cursul zilei de marți, 28 iulie, va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Atacul s-a dat în ziua de 22 iunie, în jurul orei 12.30, când casiera sălii de jocuri, în vârstă de 22 de ani, a fost acostată de un bărbat care i-a spus că ușa de la baie este defectă. Casiera a mers să verifice și, aflată în baie, a fost atacată de bărbatul respectiv, care a strâns-o de gât până când și-a pierdut cunoștința. Femeia și-a revenit câteva minute mai târziu și a constatat că îi fusese furată cheia de la casa de marcat. Ea a descoperit ulterior că aceasta fusese deschisă și lipseau aproximativ 4.000 de lei din încasări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*