A fost identificată persoana care a distrus anvelopele la peste 20 de mașini, în Viile Noi. Este vorba de un minor de 15 ani

Polițiștii au reușit identificarea persoanei care a distrus anvelopele la peste 20 de mașini, în cartierul Viile Noi și este vorba de un minor de 15 ani.

Potrivit IPJ Constanța, în mai puțin de 48 de ore de la comiterea faptei, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au identificat persoana bănuită ca fiind un minor, de 15 ani.

Cercetările în acest caz continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Polițiștii au fost sesizați pe data de 24 septembrie, că o persoană necunoscută ar fi provocat distrugeri la anvelopele a peste 20 de autoturisme, parcate pe strada Șoseaua din Vii și pe străzile învecinate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*