Peste 850 de pachete cu țigări, de contrabandă, confiscate de polițiștii locali constănțeni

Peste 850 de pachete cu țigări, de contrabandă, confiscate de polițiștii locali. FOTO: DGPL Constanța

Polițiștii locali constănțeni au acționat săptămâna trecută pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică pe raza municipiului Constanța, punându-se accent pe activitățile de prevenire și combatere a comerțului ilicit cu țigări fără marcaje fiscale și documente de proveniență.

Astfel, potrivit Direcției Generale Poliția Locală,  în zilele de 18 și 19 mai, polițiștii locali aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat șapte persoane în timp ce comercializau țigări netimbrate, susceptibile de a fi produse de contrabandă.

„Persoanele în cauză acționau ilegal atât pe domeniul public și privat al municipiului Constanța – segment stradal, piețe agroalimentare, parcuri, cât și în incinta unor unități comerciale cu profil alimentar. Acestea au fost conduse la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în vederea întocmirii documentației aferente indisponibilizării țigaretelor și înaintarea actelor de constatare către instituțiile abilitate pentru luarea măsurilor legale”, au transmis reprezentanții DGPL Constanța.

În total au fost indisponibilizate 876 pachete de țigări netimbrate care au fost predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul stabilirii infracțiunii de contrabandă.

Polițiștii locali apelează la cetățeni să semnaleze orice faptă antisocială ce ține de ordine și siguranță publică sau de comerț ilicit la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*