VIDEO Intervenție a pompierilor constănțeni pe lacul Siutghiol pentru eliberarea unor lebede prinse în gheață

Intervenție a pompierilor constănțeni pe lacul Siutghiol pentru eliberarea unor lebede prinse în gheață

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină duminică, 30 ianuarie, pe lacul Siutghiol din Mamaia, în ajutorul unor lebede prinse în gheața formată peste noapte.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, intervenția are loc în dreptul Hotelului Iaki din stațiunea Mamaia, fiind vorba despre salvarea a două lebede. Până la urmă pompierii nu au mai avut ce să salveze, cele două păsări reușind să iasă singure din gheață.

Este a doua acțiune inedită a pompierilor constănțeni într-un interval de două zile după ce sâmbătă, 29 ianuarie, au fost solicitați să intervină în ajutorul unui pui de delfin, ce rămăsese în zona ecluzei Năvodari a Canalului Poarta Albă – Midia Năvodari. Și în acest caz, marsuinul a reușit să iasă singur, fără să mai fie necesară intervenția salvatorilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*