Constănțean reținut pentru încălcarea ordinului de protecție, violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal

Un bărbat de 60 de ani, din Constanța, a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, după ce și-a bătut soția și fiica, deși împotriva sa fusese emis deja un ordin de protecție.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană Constanța, polițiști din cadrul Secție 4 au fost sesizați vineri, 17 decembrie, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie și fiica acesteia de 13 ani ar fi fost agresate fizic de către soțul, respectiv tatăl minorei, acesta împiedicându-le totodată să părăsească imobilul în care acestea locuiesc.

Deplasați la fața locului, pe strada Palas din municipiul Constanța, polițiștii au identificat un bărbat de 60 de ani, iar în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că, în luna noiembrie a acestui an, împotriva acestuia a fost emis un ordin de protecție pe o perioadă de șase luni.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal și încălcarea, de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu, a oricăreia dintre măsurile prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție. Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă, 18 decembrie, să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*