Amendă de peste 10.000 de lei pentru o tânără care a intrat cu mașina pe plaja Modern din Constanța

Amendă de peste 10.000 de lei după ce a intrat cu mașina pe plaja Modern. FOTO DGPL Constanța

O tânără a primit o amendă de peste 10.000 de lei, din partea polițiștilor locali din Constanța, după ce a pătruns cu autoturismul pe plaja Modern.

Potrivit Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în cursul zilei de duminică, 28 noiembrie, ca urmare a unui apel telefonic primit la dispecerat, un echipaj de polițiști locali a fost direcționat pe plaja Modern, unde se afla un autovehicul blocat în nisip.

În urma verificărilor, proprietara autovehiculului a fost sancționată cu amendă în valoare 10.290 lei de polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulație pe drumurile publice pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006 și OUG 195/2002.

Amendă de peste 10.000 de lei după ce a intrat cu mașina pe plaja Modern. FOTO DGPL Constanța

Reamintim faptul că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar polițiștii locali vor sancționa pe oricine încalcă prevederile legale în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*