La Medgidia, persoanele condamnate să presteze muncă în folosul comunității s-au întors la muncă

Municipiul Medgidia. FOTO Cătălin SCHIPOR

Veste proastă pentru persoanele din Medgidia care au de efectuat muncă în folosul comunității. Încetarea stării de urgență a adus cu ea și reluarea serviciilor prestate de aceștia. 

Primăria Municipiului Medgidia a anunțat că, având în vedere încetarea stării de urgență și obligativitatea punerii în aplicare a dispozițiilor deciziei nr. 58/18.05.2020 aparținând Direcției Naționale de Probațiune, începând cu data de 15 mai s-au reluat activitățile persoanelor obligate să presteze muncă neremunerată în folosul
comunității, în baza unei sentințe penale și a deciziei emise de Consiliul de probațiune.

Cei care sunt scutiți totuși sunt persoanele condamnate și confirmate medical ca fiind infectate cu virusul SARS COV2.

Activitățile se vor desfășura, cu prioritate în spații deschise, cu respectarea normelor sanitare și de distanțare fizică.

În funcție de evoluția pandemiei la nivel național, începând cu data de 1 iunie, se pot executa activități și în spații închise, respectând normele sanitare și de distanțare fizică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*