dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal pentru Științele Naturii. FOTO Adrian Boioglu
Tradiționala friptură de porc, salata de boeuf, mult vin, tărie și șampanie – toate acestea își pot lăsa amprenta asupra corpului după masa de Revelion. Dacă adăugăm și oboseală, avem o rețetă pentru dezastru.
Doctorul Adrian Bîlbă explică pentru cititorii Constanța NEWS ce e bine să mâncăm de revelion și cum să asortăm totul cu băutura.
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.
Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.
Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.
Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.
CT BUS informează publicul călător că începând de astăzi, 05.04.2021, autobuzele vor circula doar până la ora 22.00. Astfel, programul de transport este: Luni – Vineri: 05.15 – 22.00; Sâmbătă – Duminică: 05.45 – 22.00. […]
Aproximativ 900 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI) vor acționa, începând din acest weekend, în baza Planului de măsuri litoral 2023, pe perioada sezonului estival, în sprijinul colegilor din Constanța pentru a veghea la […]
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a dat astăzi startul Comandamentului Litoral 2023. Este vorba de acțiunea desfășurată în fiecare an, în care echipe compacte de comisari iau la pas stațiunile de pe litoralul românesc […]
Be the first to comment