3 Sud Est a urcat pe scena Orășelului Copiilor din Cumpăna

Băieții de la 3 Sud Est au urcat pe scena din Orășelul Copiilor din Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

La Cumpăna continuă petrecerile din Orășelul Copiilor care se află la prima ediție. Pe scenă au urcat atât artișți în devenire, cât și nume deja celebre ale scenei românești.

În seara de sâmbătă, 21 decembrie, surprizele s-au ținut lanț pe scena din Orășelul Copiilor din Cumpăna. În aplauzele celor prezenți, în deschiderea programului artistic au urcat pe scena lui Moş Crăciun, elevii ai Şcolii de dans „Laura Dance Studio” din Cumpăna. Publicul a fost încântat și a putut participa direct la un spectacol de magie, jocuri, animație cu mascote și personaje foarte îndrăgite de copii, susținut de trupa Amicii. Surpriza serii a fost concertul extraordinar, live, al celor de la 3 Sud Est.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*