20 decembrie este ultima zi de lucru cu publicul pentru Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța

Sediul SPIT Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Sediul SPIT Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Vineri, 20 decembrie este ultima zi de lucru cu publicul în care contribuabilii se pot adresa agențiilor Serviciului Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța. Însă,  pot accesa serviciile online de pe site-ul instituției, www.spit-ct.ro, respectiv pot folosi oricare dintre metodele de plată dezvoltate pentru achitarea taxelor și impozitelor locale.

În zilele de 23, 24, 27, 30, 31 decembrie 2019 și 3 ianuarie 2020 programul de lucru cu publicul al instituției este suspendat ca urmare a desfășurării activităților specifice închiderii/deschiderii de an fiscal.

Zilele de 25, 26 decembrie și 01, 2 ianuarie 2020 sunt declarate zile de sărbătoare legală nelucrătoare, potrivit Codului Muncii.

Începând cu data de 6 ianuarie 2020 vor fi reluate toate operațiunile fiscale, atât în cadrul agențiilor fiscale, cât și cele disponibile pe site-ul instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*