VIDEO Serbare câmpenească pe malul Canalului Dunăre – Marea Neagră. Ce surprize a pregătit Primăria Cumpăna de 1 Mai

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Facebook / Știri Cumpăna

Primarul comunei Cumpăna din județul Constanța, Mariana Gâju, a dezvăluit programul și artiștii evenimentului special pregătit pentru sărbătoarea de 1 Mai.

1 Mai este o sărbătoare a muncii, o sărbătoare europeană recunoscută de majoritatea popoarelor. Este o sărbătoare a celor ce muncesc și aici se includ toți cei care consideră că fac acest lucru.
Faptul că este preluată în unanimitate de alte naţiuni europene face ca poporul nostru să se manifeste nu numai în creaţiile ce-i aparţin exclusiv, ci şi în modul în care asimilează motivele de mare circulaţie.

Consiliul Local al Comunei Cumpăna are deosebita plăcere de a vă invita la o serbarea câmpenească, ce va avea loc în ziua de 1 MAI 2017.

“Incepând cu ora 11:00 vă invităm pe malul stâng al Canalului Dunăre-Marea Neagră, unde vom sărbători alături de artiștii comunei Cumpăna, membrii ansamblurilor foclorice ”Mugurașii Cumpenei”, ”Româncuța”, ”Boboceii Cumpenei” și ”Kardelen”, precum și de cei care reprezintă baletul, dansul sportiv, dansul modern, si nu în ultimul rând, vom fi delectati cu muzica de petrecere a formatiilor de muzica populara din localitate. Sărbătoarea va continua alături de Elena Plătică și Costel Atanasof, Ion Amititeloaie”, a declarat mariana Gâju, primarul comunei constănțene Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*