VIDEO Serbare câmpenească pe malul Canalului Dunăre – Marea Neagră. Ce surprize a pregătit Primăria Cumpăna de 1 Mai

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Facebook / Știri Cumpăna

Primarul comunei Cumpăna din județul Constanța, Mariana Gâju, a dezvăluit programul și artiștii evenimentului special pregătit pentru sărbătoarea de 1 Mai.

1 Mai este o sărbătoare a muncii, o sărbătoare europeană recunoscută de majoritatea popoarelor. Este o sărbătoare a celor ce muncesc și aici se includ toți cei care consideră că fac acest lucru.
Faptul că este preluată în unanimitate de alte naţiuni europene face ca poporul nostru să se manifeste nu numai în creaţiile ce-i aparţin exclusiv, ci şi în modul în care asimilează motivele de mare circulaţie.

Consiliul Local al Comunei Cumpăna are deosebita plăcere de a vă invita la o serbarea câmpenească, ce va avea loc în ziua de 1 MAI 2017.

“Incepând cu ora 11:00 vă invităm pe malul stâng al Canalului Dunăre-Marea Neagră, unde vom sărbători alături de artiștii comunei Cumpăna, membrii ansamblurilor foclorice ”Mugurașii Cumpenei”, ”Româncuța”, ”Boboceii Cumpenei” și ”Kardelen”, precum și de cei care reprezintă baletul, dansul sportiv, dansul modern, si nu în ultimul rând, vom fi delectati cu muzica de petrecere a formatiilor de muzica populara din localitate. Sărbătoarea va continua alături de Elena Plătică și Costel Atanasof, Ion Amititeloaie”, a declarat mariana Gâju, primarul comunei constănțene Cumpăna.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*