17 de proiecte de hotărâre aprobate în ședința ordinară a Consiliului Local Medgidia în luna iulie

Joi, 29 iulie, s-a desfășurat ședința ordinară a lunii iulie în cadrul Consiliului Local Municipal Medgidia. Un număr de 17 proiecte de hotărâre au întrunit votul favorabil al consilierilor prezenți la ședință.

Primul proiect pe ordinea de zi a privit alegerea președintelui de ședință pentru perioada august-octombrie 2021.

În continuarea ședinței a fost votat proiectul referitor la aprobarea Calendarului evenimentelor organizate în cursul anului 2021.

Pe ordinea de zi a lunii iulie s-au aflat aprobarea încheierii unui acord de parteneriat între Unitatea administrativ-teritorială Medgidia și ROMCIM S.A. și modificarea și completarea Statutului municipiului Medgidia.

La punctele cu numerele 5 și 6 s-au aflat aprobarea completării Anexei nr. 6 la H.C.L. nr. 157/2009 și modificarea Anexei la H.C.L. nr. 86/27.05.2021.

Următoarele 5 puncte pe ordinea de zi au fost referitoare la proiectele privind aprobarea vânzării prin licitație publică a imobilelor terenuri intravilane aflate în domeniul privat al municipiului Medgidia, identificate cu numerele cadastrale 100113, 106066, 106064, 106451, 106452, 106490 și 106489.

În continuarea ședinței a fost votat proiectul privind numirea membrilor supleanți în Consiliul de administrație al Spitalului Municipal Medgidia.

Consilierii au analizat și votat proiectul de aprobare a Regulamentului de Organizare și Funcționare al aparatului de specialitate al primarului municipiului Medgidia, județul Constanța.

Cu numărul șaisprezece pe ordinea de zi s-a aflat proiectul de aprobare a documentației de urbanism Elaborare P.U.Z. – reglementare imobil teren cu număr cadastral 106520, situat în intravilanul municipiului Medgidia, generat de imobilul amplasat în intravilanul municipiului Medgidia, strada Șoseaua Constanței, numărul 10B, Lot 2, județul Constanța.

Ultimul punct votat pe ordinea de zi a fost referitor la îndreptarea erorilor materiale strecurate în cuprinsul Regulamentului Local de Urbanism aferent documentației P.U.Z. – fabrică de amidon, instalații aferente, clădiri de birouri administrative și împrejmuire, aprobat prin H.C.L. nr. 30/2019.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*