Zona de sud a Constanței nu are apă potabilă în urma unei avarii a RAJA

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite în dimineața de 4 octombrie, la rețeaua principala de apă de pe bd. Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, RAJA Constanța este nevoită să întrerupă alimentarea cu apă în intervalul orar 10,30-15,00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din zonele Anda, Viile Noi, Km 4-5, Km 5, precum si punctele termice arondate acestor zone.
Reprezentanții RAJA își cer scuze abobaților afectați de lipsa de apă, cărora li se dau asigurări ca echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt cu putință.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*