Ziua Porților Deschise la Delfinariul, Acvariul și Microrezervația din Constanța

Delfinii, în noul Delfinariu din ConstanțaDelfinii, în noul Delfinariu din Constanța

Toate secţiile Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii vor funcţiona în regim de „Porţi deschise” pe 14 noiembrie, cu ocazia Zilei Dobrogei. Tema acestor prezentări oferite gratuit publicului va fi legată de “tradițiile dobrogene cu animale”.

Se au în vedere:

  • În cadrul demonstraţiilor de la Delfinariu se va prezenta expunerea „Evoluţia ca realitate înţeleasă în zilele noastre”, prelegere susţinută de directorul general dr.Adrian BÎLBĂ. Se va prezenta şi expoziţia privind evoluţia vieţii pe Terra din foaierul Delfinariului.
  • Organizarea expoziţiei foto temporare „Păsări care iernează în Dobrogea”.
  • Organizarea şi prezentarea expoziţiei foto temporare „Foca de Marea Baltica” o nouă achiziţie pentru Delfinariu Constanţa.

Marți, 15 noiembrie, conducerea Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii va iniţia o discuţie cu colectivul catedrei de botanică a Facultăţii de Ştiinţe ale Naturii şi Agricultură/ Universitatea Ovidius privind proiectul „Pădurea Dobrogeană”.

Totodată, pe 16 noiembrie, în sala de conferinţe „ing.Stanciu Marcel”a Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, se va organiza o masă rotundă privind „Restaurarea  şi punerea în valoare sub aspect muzeistic a Morii de vânt din Jurilovca/jud. Tulcea”, obiectiv aflat în patrimoniul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. Vor participa specialişti de la CMSN, Institutul Eco-Muzeal Tulcea, Muzeul de Artă Populară Constanţa şi Universitatea Ovidius.

Adauga valoare acestui articol "Ziua Porților Deschise la Delfinariul, Acvariul și Microrezervația din Constanța"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News