FOTO VIDEO Momente de neuitat pentru mii de localnici din Mircea Vodă. Primăria a premiat oamenii merituoși și a oferit un show cu Andreea Bălan, Irina Loghin și alți artiști populari

Ziua comunei constănțene Mircea Vodă. FOTO CTnews.ro
Ziua comunei constănțene Mircea Vodă. FOTO CTnews.ro

Oamenii din comuna constănțeană Mircea Vodă au lăsat, pentru o zi, grijile și au arătat că știu să se distreze românește. Primăria a adus pe scena de spectacol artişti renumiţi, dar şi multă bucurie în sufletele cetăţenilor.

Comuna Mircea Vodă a fost în sărbătoare și, la fel ca în fiecare an, administraţia publică locală condusă de primarul George Ionașcu, a pregătit un program artistic diversificat, pentru toate vârstele şi toate gusturile. Sărbătoarea propriu-zisă s-a desfăşurat pe terenul bazei sportive unde adulții și copiii au avut parte, practic, de tot ce le poftea inima. Localnicii au stat la mese în jurul grătarelor, au ciocnit halbele cu bere, au depănat povești, au cântat și au dansat.

Cei mici au avut colțul lor de rai, pentru ei fiind amenajată o zonă specială cu jucării, tobogane gonflabile, dar și tot felul de produse pentru cei care au vrut să cumpere câte ceva pentru cei dragi. Terasele, caruselul, scena special amenajată pentru recitalurile artiştilor, au fost  principalele ingrediente ce au creat o atmosferă plină de voie bună şi antren.

L-am observat pe primarul comunei Mircea Vodă, George Ionașcu atent până la cele mai mici detalii la marea petrecere dedicată comunităţii pe care o păstoreşte.

“Avem oameni veniți și din celelalte localități vecine cu noi, suntem bucuroși că vremea a fost de partea noastră, evenimentul e foarte reușit, am pus suflet să iasă așa frumos și vedem că de la an la an oamenii sunt bucuroși să vină la spectacol; de fapt este o serbare câmpenească pe care o organizăm cu mare drag pentru toți locuitorii comunei noastre. Pentru această ediție am pregătit invitați-surpriză, am avut ca-n fiecare an premierea celor mai merituoși și valoroși copii pe care-i avem în comuna noastră (atât la dansuri cât și la diferite olimpiade județene) și de asemenea am premiat familiile care au dovedit că există fericire și coexistența și după 5o de ani de căsătorie” ne-a declarat George Ionașcu, primarul comunei Mircea Vodă.

Atmosfera de petrecere a  fost dată de Veronica Apetri, Elena Meregiu și Dan Țăranu. Au urmat Andreea Dragu, Anastasia Gerasoudis și Selatin Kiazin care au încântat publicul cu melodiile lor iar celebrul manelist Liviu Pustiu a susţinut un recital incendiar. Andreea Bălan a cântat pe ritmuri de dance şi pop,  iar tinerii au dansat şi au cântat odată cu ea. Trupa Cabaret Unique a făcut furori în rândul publicului cu melodii și costume braziliene dar și cu dansuri de can-can franțuzesc, iar seara târziu, marea doamnă a muzicii populare, Irina Loghin, a încântat publicul cu melodiile sale de excepţie de pe meleagurile prahovene.

“Am avut invitați din toate genurile muzicale, de la dance la pop, chiar și manele, pentru că trebuie să mulțumim publicul din toate categoriile sociale. Suntem bucuroși că toți agenții economici la care am apelat au fost receptivi, și mai mult de jumătate din eveniment a fost suportat de agenții economici de pe raza comunei iar eu le mulțumesc c-au fost alături de noi și ori de câte ori am apelat la ei ne-au ajutat. Cu această ocazie și eu vreau să-i asigur de tot sprijinul nostru, al primăriei, atunci când bat la ușa noastră” spune primarul George Ionașcu. 

Liviu Puștiu le-a făcut petrecăreților dedicații muzicale nenumărate, Irina Loghin le-a spus bancuri între două melodii populare, iar Andreea Bălan a intrat pe scenă în uralele publicului spunând

“În 20 de ani n-am fost niciodată la Mircea Vodă !”. “Nu știi ce-ai pierdut !” i-au dat replica două puștoaice din primul rând, chiar lângă scenă.

A fost o veselie generală, într-o noapte magică pentru toată lumea. Începută la 3 după-amiază și încheiată printr-un spectaculos foc de artificii 9 ore mai târziu, sărbătoarea comunei Mircea Vodă a fost un succes de public extraordinar. Intrarea a fost liberă iar distracția n-a avut termen de comparație.

“Eu vreau să mulțumesc tuturor locuitorilor comunei Mircea Vodă, să le urez sănătate, putere de muncă, prosperitate și să-i asigur că doar împreună putem să aducem valoare și să contribuim la bunăstarea comunei. Cu această ocazie le urez tuturor un sincer “La mulți ani !” și in special sarbatoritilor care luni, pe 21 mai sărbătoresc numele sfinților Constantin și Elena !” a spus primarul George Ionașcu.

Aflată la a 14-a  ediţie, „Ziua comunei Mircea Vodă” s-a bucurat încă o dată de o organizare excepţională, ceea ce a atras respectul şi consideraţia cetăţenilor, prezenţi la eveniment într-un număr considerabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*