Ziua Armatei, celebrată la Cumpăna

Militarii, la Cumpăna FOTO Primăria Cumpăna

Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, județul Constanța reprezentat legal prin persoana primarului, doamna ec. Mariana Gâju, vă invită să luați parte la manifestările prilejuite de Ziua Armatei Române.

Evenimentul se va desfășura joi, 25 octombrie 2018, începând cu ora 11.00, la Monumentul Eroilor din fața Casei de Cultură Cumpăna, când vor avea loc depuneri de coroane în memoria ostașilor căzuți pe fronturile de luptă.

De Ziua Armatei Române, sărbătoare devenită tradițională, cinstită de întreaga noastră națiune pentru conținutul său simbolic, reprezentanții administrației publice locale Cumpăna adresează tuturor cadrelor militare în activitate și în rezervă, dar și veteranilor de război, aprecierile pentru nobila și neobosita activitate, de înalt profesionalism, pusă în slujba țării pentru garantarea suveranității, independenței și unității statului, integrității teritoriale și democrației constituționale, împreună cu cele mai sincere urări de sănătate și împliniri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*