Zeci de amenzi, în valoare de 12.000 de lei, într-o acțiune a polițiștilor Serviciului Rutier Constanța

Zeci de amenzi, în valoare de 12.000 de lei, într-o acțiune a polițiștilor Serviciului Rutier Constanța

Activități de control în trafic, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, sunt organizate de polițiștii constănțeni în cursul acestei săptămâni.

Astfel, luni, 7 iunie, polițiștii Serviciului Rutier Constanța au acționat pentru depistarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența alcoolului/substanțelor psihoactive, precum și pentru verificarea legalității transportului rutier public de persoane.

În urma activităților, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.000 de lei, fiind reținut un permis de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Totodată, în jurul orei 08.30, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 225, în localitatea Nicolae Bălcescu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*