Zboruri ale aeronavelor Eurofighter Typhoon de Ziua Constanței

Aeronavă Eurofighter Typhoon. FOTO Primăria Constanța

Spectaculoasele avioane Eurofighter Typhoon, conduse de piloţi ai detaşamentului 140 Expeditionary Air Wing și Escadronului IX (B) din cadrul Forțelor Aeriene Regale ale Marii Britanii, vor survola zona aeriană din proximitatea Falezei Cazinoului din Constanța, în data de 21 mai 2024, ora 18:45.

Acesta este cadoul pe care detașamentul britanic îl face constănțenilor cu ocazia Zilei Constanței. Piloții vor marca această ocazie atât de specială pentru noi toți printr-un zbor dedicat locuitorilor din Constanța. Astfel, dacă vă veți afla pe Faleza Cazinoului, veți avea ocazia unică de a admira spectaculoasele aeronave britanice.

Militarii detașamentului 140 EAW execută misiuni de Poliție Aeriană Întărită, în perioada aprilie – august 2024, alături de reprezentanți ai Forțelor Aeriene Române, în cadrul rotațiilor NATO de la Baza Militară Mihail Kogălniceanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*