Vrei să lucrezi în Primăria Constanța? Mai multe locuri de muncă au fost scoase la concurs

Primaria Constanța
Primaria Constanța

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru  ocuparea unor funcţii publice de execuție vacante:

– inspector clasa I, grad principal – Biroului Implementare Programe Locuințe, Direcția Tehnic Achiziții (1 post).

– consilier clasa I, grad superior – Biroului Implementare Programe Locuințe, Direcția Tehnic Achiziții (2 posturi).

– inspector clasa I, grad superior – Biroului Implementare Programe Locuințe, Direcția Tehnic Achiziții (1 post).

Proba scrisă se va desfăşura la data de 16.01.2017, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 18.01.2017, ora 14:00.

Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primariaconstanta.ro. Relaţii suplimentare la tel. 0241/ 488137.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*