Virgil Coman, numit Cetățean de Onoare al Județului Constanța. Decizia va fi luată de consilieri pe 17 august

dr. Virgil Coman, fostul director al Arhivelor Naționale Constanța. FOTO Ionuț Druche
dr. Virgil Coman, fostul director al Arhivelor Naționale Constanța. FOTO Ionuț Druche

Fostul director al Arhivelor Naționale, filiala Constanța, Virgil Coman va fi numit “Cetățean de onoare al județului Constanța”. Acordarea titlului post-mortem vine la inițiativa unui grup de jurnaliști constănțeni care au solicitat acest lucru conducerii Consiliului Județean Constanța.

Decizia finală aparține însă consilierilor județeani. Ei se reunesc în ședință pe 17 august 2016.

În aceeași ședință va fi stabilită și comisia care repartizează sumele defalcate de la Bugetul de Stat pentru localitățile județului Constanța.

Pe ordinea de zi sunt nu mai puțin de 64 de proiecte. Iată câteva dintre cele mai importante:

15. Proiect de hotărâre privind emiterea acordului în vederea participării Judeţului Constanţa în calitatea de membru fondator al Asociaţiei “Revista Tomis”.

19. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Judeţului Constanţa în Adunarea Generală a Acţionarilor S.C. RAJA S.A. Constanţa.

29. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei de finalizare a proiectului: “ Centrul multifuncţional educativ pentru tineret”, cod SMIS 40038, prin semnarea Actului adiţional la Contractul de finanţare nr.3703/01.04.2013 şi aprobarea cheltuielilor necesare finalizării acestuia.

31. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei de finalizare a proiectului: “Centrul productiv meşteşugăresc pentru susţinerea activităţilor turistice şi de agrement Ovidiu”, cod SMIS 40039, prin semnarea Actului adiţional la Contractul de finanţare nr.3757/12.07.2013 şi aprobarea cheltuielilor necesare finalizării acestuia.

34. Proiect de hotărâre privind aprobarea demarării procedurilor necesare elaborării Studiului de Oportunitate şi a Studiului de fezabilitate pentru crearea unei structuri medicale în domeniul Obstetrică-Ginecologie şi Neonatologie în judeţul Constanţa.

35. Proiect de hotărâre privind aprobarea demarării procedurilor necesare elaborării Studiului de Oportunitate şi a Studiuluide fezabilitate pentru crearea unei structuri medicale în domeniul Oncologie în judeţul Constanţa.

46. Proiect de hotărâre privind aprobarea organizării evenimentului “Sărbătoarea Recoltei şi a Vinului Dobrogean – Ediţia 2016”.

63. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului judeţean pe anul 2016.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*