Vine primăvara… pentru trei zile la Constanța. Temperaturi maxime de 24 grade Celsius, în luna noiembrie

Soare și vreme frumoasă. FOTO zastavki.com
Soare și vreme frumoasă. FOTO zastavki.com

Vreme bună și temperaturi record pentru luna noiembrie la malul mării. Constănțenii vor avea parte de maxime de 24 grade Celsius.

Prognoza meteorologilor arată că în următoarele trei zile vremea se va încălzi semnificativ. În numai câteva ore vom vedea o trecere de la 14 la 24 grade Celsius pentru ziua de luni, 7 noiembrie.

Nici marți sau miercuri nu va fi rău. Maximele anunțate sunt de 21 grade pentru marți și 19 grade Celsius pentru miercuri.

După câteva zile primăvăratice însă, iarna își intră în drepturi. În a doua parte a săptămânii, constănțenii nu vor vedea temperaturi mai mari de 9 grade Celsius în timpul zilei și 3-4 grade Celsius noaptea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*