VIDEO Vestita școala din comuna constănțeană Peștera găzduiește concursul “Rural Math”

Școala din Peștera. FOTO Adrian Boioglu
Școala din Peștera. FOTO Adrian Boioglu

Școala din comuna constănțeană Peștera a devenit celebră după ce a apărut în reportajele televiziunilor centrale pentru felul în care e face aici educația. Administrația locală a investit mult în clădire și dotări, dar cel mai mult s-a preocupat de felul în care elevii percep școala.

Sâmbătă, 21 mai 2016, unitatea de învățământ va aduna elevi din tot județul Constanța pentru concursul de matematică “Rural Marh”

“La această competiție vor participa 244 de elevi din ciclul gimnazial, riguros selectaţi în urma concursului organizat la nivelul fiecărui sector metodic, din cele 56 de unități de învățământ din mediul rural, din județul Constanța. Elevii vor fi însoțiți, asistați și evaluați de 50 de cadre didactice”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Concursul se desfășoară în intervalul orar 10.00 – 12.00, urmând ca la ora 15.00, să aibă loc festivitatea de premiere, iar elevii merituoși urmează să primească diplome și premii în bani.

Iată reportajul dfuzat de Digi 24 despre vestita școală de la Peștera, atunci când unitatea de învățământ era condusă de directorul Marius-Liviu Petre.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*