VIDEO Un copil și patru adulți au fost salvați de pompierii constănțeni cu ajutorul scării din locuința în flăcări

Pompierii au salvat copilul și adulții din incendiu. FOTO Captură video

Un copil și patru adulți din Murfatlar au fost salvați de pompieri cu ajutorul autoscării, după ce garsoniera în care se aflau – situat la etajul patru al unui bloc, a fost cuprins de flăcări. 

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați în seara de 19 aprilie să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul 4, al unui bloc din Murfatlar.

La locul izbucnirii incendiului au intervenit pompierii din cadrul detașamentului Palas a ISU Dobrogea cu o autospeciala de stingere, o autoscara și un echipaj SMURD B.

Ajunși la fata locului, militarii au salvat salvat cinci persoane, printre care și un minor în vârstă de doi ani, care au fost scoase cu autoscara din garsoniera. Proprietara garsonierei a suferit arsuri de gr 1 și 2 pe aproximativ 10% din suprafața corpului, fiind transportata la spital conștientă. Celelalte 4 persoane au fost evaluate medical la fata locului și au refuzat transportul la spital.

Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit de la o lumânare lăsată nesupravegheată. În incendiu a ars mobilierul și aparatura electronică din locuință.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*