VIDEO Un bărbat, urmărit internațional pentru crime de război comise în Iugoslavia, a fost prins la Constanța

Suspectul bosniac de crime de război a fost prins la Constanța. FOTO Amator

Un criminal de război a fost depistat la Constanța unde se ascundea. Este vorba de un bosniac în vârstă de 57 de ani și era căutat pentru crime de război comise în Iugoslavia, în anul 1992.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor este vorba de Stojcic Zoran de 57 de ani, cu dublă cetățenie, suedeză și bosniacă, a fost dat în urmărire internaţională, pentru comiterea infracțiunii de crimă de război împotriva civililor, fapte petrecute în anul 1992, pe teritoriul Iugoslaviei.

Bărbatul a fost depistat pe raza municipiului Constanța, iar în dimineața de 29 mai, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări Constanța, la solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța au acționat și l-au săltat pe bosniac.

Bărbatul, urmărit internaţional pentru crimă de război,a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Constanța, urmând să fie prezentat Curții de Apel Constanța, cu propunere de arestare preventivă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*