VIDEO Tragedie în Constanța: o femeie și copilul său au ars de vii în apartamentul care a luat foc

Pompierii au intervenit la incendiul puternic. FOTO Arhivă

Incendiul a izbucnit joi noapte, în jurul orei 22.00, într-un bloc de pe bulevardul Aurel Vlaicu, în vecinătatea unității militare, într-un apartament situat la etajul 1.

Flăcările s-au extins cu violentă în apartament, degajând un fum puternic pe întreagă scară a blocului. O parte dintre locatari au reușit să se evacueze singuri, până la sosirea echipajelor de pompieri, restul fiind ajutați de către aceștia.

Din apartamentul în flăcări propietarul a reușit să se salveze singur, împreună cu fetiță să în vârstă de 4 ani. Din nefericire, soția și cel de-al doilea copil, în vârstă de 1 an au rămas blocați în apartament și au murit. Pompierii au putut ajunge la ei de abia după ce au lichidat incendiul, dar era prea târziu.

Bărbatul și fiică să au fost transportați la Spitalul Județean Constanța. Pentru că starea copilului este gravă, medicii au decis transferarea să la un spital din Capitală.

Potrivit martorilor, înainte de izbucnirea incendiului, din apartament s-a auzit o explozie puternică. Criminaliștii împreună cu pompierii au demarat o anchetă pentru a se stabili exact cum s-a produs tragedia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*