VIDEO Târg de antichități în Piața Ovidiu. Artiști handmade și colecționari din toată țara își dau întâlnire la Constanța

Târgul de antichități de la Constanța. FOTO Constanța Revival
Târgul de antichități de la Constanța. FOTO Constanța Revival

A doua ediție a Targului de Arta si Antichitati “Constanta Revival” a început are loc în Piața Ovidiu din Constanța în perioada 16 – 24 august.

Printre invitatii internationali se numara:

  • Ceramistul Michalis Houlakis aduce în exclusivitate în România, direct din Insula Creta, colecția de vase decorative si amfore manufacturate după tradiția minoica, veche de peste 3000 de ani.
  • Colectia ” Egiptul Antic ” prezentata de domnul Ahmed Hassan ( Egipt ) cuprinde o mare varietate de obiecte decorative si suveniruri reprezentative pentru arta Egiptului Antic :
    – picturi manuale pe piele naturală
    – picturi executate pe papirus
    – gravuri pe metal şi metaloplastie sub forma de farfurii şi vase
    – statuete şi alte obiecte de decor cu simboluri egiptene

In cadrul acestui eveniment, artisti handmade si colectionari din toata tara , vor oferi spre vanzare o gama foarte variata de antichitati, obiecte de arta si colectionabile: arta vizuala, ceramica, bijuterii handmade unicat, bijuterii vintage & antiques, mobilier de epoca, argintarie, orologerie, carti vechi, numismatica, filatelie, cartofilie, colectii militare si tehnice, antichitati taranesti si multe alte articole de interes pentru iubitorii de arta, istorie si noblete a vremurilor de demult.

Expozitia, organizată de ArtAntik Gallery, va fi deschisa zilnic pana la ora 22.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*