VIDEO Peste 5000 de persoane protestează în Constanța. Marșul a pornit de la Prefectură și a trecut pe la sediul PSD

Protest la Constanța împotriva Guvernului Grindeanu
Protest la Constanța împotriva Guvernului Grindeanu

Cifre record de protestatari în Constanța. Peste 5000 de oameni au ieșit să-și arate nemulțumirea față de Ordonanța de Urgență emisă de Guvernul Grindeanu.

Constănțenii s-au adunat la ora 18.00 în fața Prefecturii și după ce grupul s-a mărit considerabil, oamenii au plecat la pas prin oraș.

Surse neoficiale spun că numărul protestatarilor a crescut considerabil după ce marșul a trecut de zona ICIL, pe Bulevardul Lăpușneanu. La Dacia erau deja peste 5000 de oameni. Protestatarii au folosit din plin fluierele, vuvuzelele și orice altă jucărie care poate să genereze zgomot. Punctul final al mitingului a fost Prefectura Constanța.

Acesta este al doilea cel mai mare protest din ultimii ani din Constanța. După incendiul din Clubul Colectiv, pe străzile orașului au mărșăluit 6000 persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*