VIDEO Mesajul Arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie, cu ocazia Sărbătorilor Pascale

IPS Teodosie ofera Lumina credincioșilor pe ruinele cetății Tomis. FOTO Adrian Boioglu
IPS Teodosie ofera Lumina credincioșilor pe ruinele cetății Tomis. FOTO Adrian Boioglu

La Constanța, lumina a venit, ca de obicei, de pe Marea Neagră. ÎPS Teodosie a urcat într-o șalupă și a adus cu el lumina sfântă de la Ierusalim. Alaiul care îl aștepta pe faleza Cazinoului s-a deplasat apoi spre Catedrala Arhiepiscopală “Sfinții Petru și Pavel”. Acolo a avut loc ceremonia de Înviere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*