VIDEO Magazin alimentar din cartierul Poarta 6, distrus azi-noapte într-un incendiu

Magazin alimentar din cartierul Poarta 6, distrus azi-noapte într-un incendiu

Un magazin alimentar, situat pe strada Brizei din cartierul Poarta 6 din Constanța, a fost distrus noaptea trecută într-un incendiu izbucnit în urma unui scurt circuit electric.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fașa locului au fost direcționate patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

„Incendiul se manifesta generalizat la întreg magazinul alimentar, pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați. A fost afectat și un autoturism parcat în apropiere. Pe o latură a magazinului este și un rastel cu butelii”, au precizat sursele citate.

Focul a fost stins de pompieri după o intervenție de aproximativ două ore, dar a distrus acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 30 la sută. De asemenea, a fost deteriorata marfa în totalitate, dar și 20 la sută din autoturismul parcat în apropiere.

Potrivit pompierilor, din primele informații se pare că incendiul a fost provocat de un scurt circuit la un aparat electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*