VIDEO „Liniuțe” în stațiunea Mamaia. Polițiștii constănțeni fac verificări în acest caz

„Liniuțe” în stațiunea Mamaia: polițiștii fac verificări

Polițiștii constănțeni fac verificări după ce doi șoferi au fost filmați în timp ce-și ambalau motoarele autoturismelor și s-au luat la întrecere în stațiunea Mamaia.

Cei doi șoferi teribiliști unul la volanul unui autoturism Ford Mustang, iar celălalt al unui Audi, au fost filmați luni, 21 septembrie, de către un alt participant la trafic, în timp ce se întreceau pe bulevardul Mamaia, profitând de faptul că în această perioadă a anului traficul în stațiune este mai redus.

Imaginile au ajuns în atenția Poliției Constanța, iar reprezentanții instituției au precizat că se fac verificări legat de acest caz.

„Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța s-au autosesizat cu privire la imaginile video din spațiul public. Astfel, urmează a se efectua verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun în astfel de cazuri”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*