Video Editorial: Gabriela Ștolea, New York Beauty Constanța, despre epilarea definitivă

Gabriela Ștolea, terapeut înfrumusețare New York Beauty Salon. FOTO Ctnews.ro

Gabriela Ștolea, terapeut înfrumusețare la New York Beauty Constanța, ne vorbește despre epilarea definitivă, cea mai elegantă metodă de îndepărtare a părului nedorit.

Specialistul New York Beauty a precizat că părul care nu este tratat definitiv într-o ședință este totuși afectat de tratament, iar acel fir de păr nu va mai crește la fel de gros și negru, structura lui schimbându-se în mai bine de la ședință la ședință.

Aparatele sunt concepute astfel încât să fie bune pentru sănătate și nu au efecte adverse, acestea având filtre care elimină radiația ultravioletă și nu există niciun risc de cancer de piele în urma epilării definitive, a mai spus Gabriela Ștolea.

Vrei să intri în contact cu New York Beauty Constanța? Sună la telefon 0754 224 455 sau contactează specialiștii în înfrumusețare de acolo pe pagina de Facebook New York Beauty Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*