VIDEO Craterele de la Murfatlar. Drumul circulat pe care Primăria l-a uitat

Gropile de pe drumul Murfatlar - Siminoc. FOTO Adrian Boioglu
Gropile de pe drumul Murfatlar - Siminoc. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Murfatlar demonstrează de câțiva ani că este total dezinteresată de drumuri. Calea care leagă Murfatlar de Siminoc arată ca după un bombardament.

Poate că vă întrebați cui îi pasă de DC 27 și de ce e nevoie ca el să fie asfaltat? Ei bine, pe acolo trec jumătate dintre microbuzele care fac legătura între Constanța – Medgidia și Cernavodă, dar și mulți constănțeni care preferă să scurteze drumul și să aleagă un traseu mai puțin aglomerat în orice perioadă a anului.

Imaginile de mai jos spun totul despre grija autorităților locale din Murfatlar. Primăria a astupat doar câteva gropi și a lăsat cele mai mari cratere descoperite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*